Gıda İşlemede İnovatif Teknolojiler ve Çukurova Bölgesi’nde Değerli Tarım Ürünleri

TÜİOSB Web Akademi’de Bu Hafta;
Prof. Dr. Koray Palazoğlu ve Prof. Dr. Okan Özkaya’nın katılımlarıyla gerçekleşecek “Gıda İşlemede İnovatif Teknolojiler ve Çukurova Bölgesi’nde Değerli Tarım Ürünleri” webinar’ı, TÜİOSB Ar-Ge ve Akademi Yöneticisi /Akademisyen Ayferi Tuğcu moderatörlüğünde yapılacaktır.

11 Haziran Perşembe günü, saat 16.00’da Zoom uygulaması üzerinden toplantıya online olarak katılım sağlayabilirsiniz.

Son Paylaşımlar

Katılımcımız AR Group’a Çifte Ödül

OSBÜK tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen OSB Yıldızları Araştırmasında TÜİOSB katılımcılarından Ar Seracılık Tarım A.Ş “OSB’lerde Kadın İstihdamını En Çok Artıran Firma” ve “OSB’lerde İstihdamını

Daha Fazla »